3commas – Den smarta tradingplattformen 2019

3commas – Den smarta tradingplattformen 2019

Vill du lägga köp, sälj och stop loss på en gång?

Om du har funderar på detta och mer så läs vidare och se vad du tycker och hur 3commas kan hjälpa dig till att maximera vinster och minimera den stress som kan uppstå med trading. Jag fick ett tips om 3commas som är en tradingplattform. Jag tycker den verkar intressant och testar den just nu.

P.S. Gratis om du använder Huobi 🙂

P.S. Kör en gratis test utan tidsgräns, koppla en exchange med max 750$ och få full access till alla funktioner på 3commas

Uppdatering: 3commas erbjuder nu ett ”paper account” där du får $10000 att använda för Trading utan att riskera riktiga pengar. Ett intressant alternativ som innebär att du kan lägga Ordrar som övning utan verklig risk samtidigt som du har dina exchanger i samma vy för ”riktig” Trading när du vill.

Det är svårt att sätta bestämda plus eller minus på 3commas funktioner då vi har olika preferenser om vad vi tycker är bra eller dålig tradingstrategi

Varför är 3commas bra? Går det inte lika bra att trada direkt på min exchange?

Absolut, du kan använda din exchange för att lägga ordrar men många exchanger erbjuder inte den funktionalitet som du får med 3commas. läs mer..

 • Överskådlig och bra vy på alla dina Exchanger (Du kan ansluta flera Exchanger direkt via API)
 • Full funktionalitet av TradingView i samma vy som köp / sälj
 • Alla dina exchanger på 1 plats! Enkelt att byta mellan dina exchanger och lägga din order. Följ sen enkelt alla ordrar på alla exchanger direkt i 3commas. Du kan också ändra på en order direkt utan att tänka på vilken exchange den är lagd på.
 • Order kan läggas med Köp och Sälj samtidigt vilket är mycket bra då den funktionen inte finns på många exchanger som till exempel Binance. Köpordern läggs och när den uppnåtts lägger systemet Säljorder automatiskt utifrån din önskade % vinst
 • 3commas har också Trading Bots som du kan sätta upp alternativt använda bots uppsatta av andra medlemmar på 3commas. Testa gärna med Paper Account ($10000 som testkonto) så hittar du dina bästa bot. Bot är en ”robot” som automatiskt genomför trades dygnet runt och ackumulerar steg för steg små mängder av de coins du vill. Flera bots kan köras samtidigt 🙂
3commas stop loss timeout

När du observerar marknaden kommer du att upptäcka att kryptomarknaden är extremt volatil, minst sagt, men denna volatilitet kan faktiskt användas för att tjäna snygga vinster om du har rätt verktyg

Vanligtvis, nya och erfarna användare, misslyckas med att realisera potentiella vinster med handel med kryptovalutor på grund av vissa problem, av vilka några är:

 • Oförmåga att övervaka olika exchanger för olika valutor
 • Felaktiga / mindre effektiva stoppförluster eller vinstfunktioner som du kan lägga direkt på din Exchange.
 • Brist på realtidsanmälningar etc.

Dessa är bara några av de många problem eller begränsningar som de står inför. Därför är deras handelskvalitet inte tillräckligt bra för att uppnå maximal vinst.

Men 3commas revolutionerar det. Låt oss förstå hur!


Vad är 3commas?

3commas är en trading plattform för kryptovalutor som hjälper till att förbättra handelskvaliteten genom att ge näringsidkaren rätt kontroll och funktioner som de behöver för att maximera sina krypteringsvalutahandel. 3commas kallar det SmartTrading.

Lär dig deras Smart Trading för att lägga en order


  3commas Smart Trading Panel

Du kan handla på alla Exchanger från ett enda gränssnitt, dvs från 3commas fönster. De stöder Binance, Coinbase Pro, Bittrex, Bitfinex, KuCoin och Poloniex, Bitstamp, HitBTC, Cex, GDAX, OKEX, Huobi, YOBIT och bygger på med fler över tid. Det gör att du kan använda alla typer av ordrar på alla exchanger även om t.ex. Binance plattform inte ger dig möjligheten att lägga Köp – Sälj Take Profit – Stop Loss samtidigt så kan du göra det via 3commas.

Nu när du vet om dessa funktioner, är det meningsfullt att introducera dig till dess gränssnitt och också kasta lite ljus på var och en av dessa funktioner.

3commas kan användas direkt i en webbläsare på dator, platta eller telefon så du kan göra dina trades oavsett om du har en telefon eller dator. (Det finns en app till Android och en IOS app)

Hur fungerar 3commas?

När du registrerar dig på 3commas med din e-post och loggar in för första gången kommer u till din instrumentpanel. Här kan du hålla reda på din balans, priser och annan snabb åtkomstfunktion som ”Anslut till exchange”.

Få tillgång till alla dina Exchanger direkt i 3commas

Dina exchanger ansluts enkelt genom API sen har du enkelt tillgång till alla samtidigt från 3commas gränssnitt

Obs! När du skapar API för någon exchange, se till att inte aktivera uttagningsfunktionen (withdraw). Detta nämns redan i 3Commas artikel men något jag tycker är viktigt att nämna. Gör det här en tumregel när du använder en extern plattform då det hindrar att uttag kan genomföras från någon av dina exchanger

Demo

Samtida stoppförluster eller vinstdrivande villkor hanteras och exekveras i realtid enligt de mål du ställt in.

Här är ett exempel:

Stop Loss Timeout

På samma sätt, när stop-loss måste aktiveras, kommer det ständigt att följa de villkor som du bestämmer faktiskt matchar vid den tiden. En funktion som 3commas har för Stop-Loss tycker jag är helt underbar i Kryptohandel. Den kallas Stop-Loss timeout. Om vi tittar på exemplet jag visar med bilden nedan så la jag en köporder på ETH på 310.45 USDT och satte 2 positioner med Take Profit (TP 1 0ch TP2) TP1 blev tagen men sen tappade den fart och dök rätt kraftigt.

3commas stop loss timeout

Jag har förberett mig på att det kunde hända så jag satte min Stop-Loss med Timeout på 3 min. Det innebar att jag inte blev uppstoppad av den röda ”spike” som vi kan se uppstod vid nergången. SL timeout väntar med att lägga order i X antal minuter, Alltså slipper jag oroa mig för dessa ”spikes” av tillfällig kraftig nergång. Orden ligger kvar och fortsatte uppåt efter det. Påbyggt med detta kan vi gå in och redigera en order under förloppet så jag gick in och satte min SL till 2.5% + (plus) som ni kan se på grafen. Då kan jag släppa ordern helt. Skulle den gå längre upp – toppen! Om inte så slår min SL till men jag går ändå 2.5% plus.

Med alla dessa funktioner kommer dina pengar / coins aldrig att användas innan de villkor som du valt i 3commas uppfylls. Du kan också enkelt gå in och avbryta hela orden eller ändra olika delar i den även efter att första köpet har gått igenom. Du kan ändra hur många % vinst du vill ta hem, din valda Stopp-Loss med mera.

3commas följer dina ordrar och bevakar det ktuella priset och jämföra dem med dina mål (Köp / Sälj / Stop Loss)

Du kan enkelt hålla koll på din order

Så snart priset sammanfaller med de villkor du ställer in (till exempel vinst), kommer 3commas att stänga positionen, dvs det kommer att ta hem vinsten.

Bots

En intressant tillgång som 3commas erbjuder är trading bots. Bot är en ”robot” som automatiskt genomför trades dygnet runt och ackumulerar steg för steg små mängder av de coins du vill. Du kan köra obegränsast antal bots på 3commas 🙂

Strategi

Om du vill köpa / sälja genom en strategi så går det att sätta upp den i förväg och det enda du behöver se till är att ha tillräckligt med medel på Exchangen när det är dags för köp och sen ta hem när du säljer.

Du behöver inte skaffa en wallet specifikt för betalning, t.ex. så fungerar en Ledger Nano X utmärkt.

Mycket mer än detta?

Det finns en automatisk trading dagbok, bots, smart trade, smart cover (short, blanka), Du kan också lägga till anteckningar / kommentarer i dina orders (om du t.ex. köper / säljer strategiskt i steg) så att du kan komma ihåg eller kan få sitt revisionsspår i själva rapporten om varför och när du handlade. Du kan också lägga till kommentarer som ”du vill hålla det här myntet för nästa 6 månader” för att handla effektivt via 3commas.

Prismodell

3commas priser kostnad
P.S: 3commas tar emot Kryptovaluta som betalning 🙂

3commas är ganska billigt för de funktioner som den ger. Det skär ner på mycket besvär vid användning av flera exchanger och minskar din tid att genomföra dina ordrar.

Bonus

Du kan du också bjuda in vänner och bekanta med din inbjudningslänk inne i 3commas. Om de bestämmer sig för att använda plattformen och betalar med Kryptovaluta så får du en viss bonus som du sen kan använda för att betala din avgift för 3commas.

Framtid och slutsats

 • 3commas team jobbar hela tiden på att vidareutveckla plattformen och erbjuder nu även ”Paper trading”. Du kan alltså skapa en test Exchange där du kan testa trading utan att riskera att förlora några pengar.
 • 3commas erbjuder nu också gratis tillgång till deras plattform om du har mindre än 750$ på den Exchange / Exchenger du kopplar till systemet.
 • Använder du Huobi? Glada nyheter – 3commas erbjuder sin plattform Gratis om du kopplar och använder Huobi som din Exchange.

Mer är att vänta? Jag får ofta uppdateringar som tyder på att de verkligen jobbar framåt hela tiden.

Det var mina åsikter i denna introduktion av 3commas. Om du gillade idén, fortsätt och registrera dig på 3commas för att testa och se vad du tycker om 3commas.

Klicka här för gratis test och 10% rabatt

Jag hoppas att den här recensionen och översynen av 3commas hjälper dig att fatta ett bra beslut för din trading

Dela gärna din åsikt för 3Commas och låt oss veta om du använder någon annan Plattform for trading och dina erfarenheter.

Mikael
Kontakt

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Hej Mikael. Behöver innehavet på Huobi också vara under 750 dollar för att det ska vara gratis? Har du testat Huobi?

  1. Hej Karin, tack för din fråga. Jag har testat 3commas med Huobi. Om du använder Huobi så kan du själv bestämma vilket innehav du har på den Exchangen. 3commas är gratis med Huobi 🙂

Lämna ett svar