Därför bör du använda VPN när du handlar med Kryptovaluta 2019!

Därför bör du använda VPN när du handlar med Kryptovaluta 2019!

VPN är viktig för ökad säkerhet

Som många av våra läsare känner till så förekommer det många hackningar av Exchanger med stölder av Bitcoin, Klicka här för att läsa mer om de bästa Exchangerna för alt-coins. Bitcoin och andra kryptovalutor har stulits på många sätt genom åren. Hackers är mycket aktiva i dag för att hitta vägar för att ta dina kryptovalutor (coins). För att hålla sig säker online krävs det att du är proaktiv och skyddar dig innan det händer. Du kan vara dataexpert eller nybörjare men riskerna att utsättas för hackers är stora inom krypto världen.


En hårdvaruplånbok är det säkraste sättet att skydda dina kryptovalutor

Ett av de sätt som ökar ditt skydd online är att använda en VPN Tjänst som till exempel Torguard.

Du kan läsa den fullständiga recensionen här: Torguard, skyddar den verkligen dig?

Torguard är mycket prisvärd med kombination av bra funktionalitet och säkerhet. TorGuard liksom många andra VPN Tjänster går att installera på både dator, telefon platta och mer. TorGuard bjuder dessutom på att du kan använda hela 6 enheter (dina, familjens, vänners) genom att endast betala för ett abonnemang.

Klicka här för att gå till Torguard

Om du vill veta mer och varför du bör använda en VPN Tjänst så läs vidare.

Öppna offentliga Wifi-nätverk

Caféet, gymmet, flygplatser, hotell, biblioteket med flera platser erbjuder så kallade publika nätverk. Helt enkel trådlösa nätverk som vi får tillgång till gratis på många platser i dag. Väldigt praktiskt och billigt att använda men det innebär också att du utsätts för en större risk. Det är mycket enklare för hackers att komma åt din information på telefonen, dator eller platta när du är ansluten till ett öppet publikt nätverk.

Fungerar automatiskt

När du använder VPN skapas automatiskt en säker anslutning till internet på alla platser du är på. Du behöver inte fundera på var du ansluter din telefon, platta, dator utan startat bara VPN appen så skyddar den dig i bakgrunden var du än är. TorGuard har jag testat genom att röra mig mellan olika nätverk. Från hem till bilen och sen till gymmet, Min telefon växlar automatiskt över från WiFI till 4G och sen WiFi på gymmet precis som din telefon. TorGuards app i telefonen ser till att säkra alla anslutningar automatiskt. Det kallar jag automatisk säkerhet som bara fungerar, det är perfekt och så enkelt.

VPN gör att du kan välja din en annan plats i världen

Webbplatser, onlinetjänster, appar och spel spårar alla dina verkliga platser och tilldelar innehåll baserat på din IP-adress. Med TorGuard VPN kan du använda tjänster som finns i olika länder i världen och uppleva innehåll utan några begränsningar som kan finnas beroende på var du fysisk är i världen.

Säkerhet

VPN skyddar dig genom att skicka all information som går från din telefon, dator, platta till en server som VPN leverantören har. Informationen mellan din enhet och det trådlösa nätverket krypteras med hög säkerhet. Rent praktiskt är det lika enkelt för dig som alltid men din IP-adress, adressen till din enhet. flyttas digitalt från din nuvarande plats till en annan plats i världen. Det ökar din säkerhet på din dator, telefon, platta.

Skyddar VPN mot allt?

Nej, VPN skyddar dig inte mot alla former av attacker. Det finns alltid saker vi kan göra för att får en bättre säkerhet. Jag föredrar de åtgärder som ökar säkerheten och samtidigt inte ger mig ytterligare arbete utan fungerar smidigt i bakgrunden. VPN är en åtgärd som verkligen fyller den funktionen.

Fördelar

Vissa tjänster på internet är begränsade till specifika länder men som du kan använda via en VPN service. TorGuard har mer än 3000+ servrar i mer 50 länder runt om i världen och du kan enkelt välja vilket land du vill ansluta till och då ser internet det som att du är i det land du valt.

Tekniskt

Om du kör mining eller staking av krytpovaluta och fram för allt med fast IP adress är det lätt att se var du är ansluten. TorGuard erbjuder fasta IP adresser som en extra tjänst och det kan vara mycket användbart 🙂

Stealth VPN gör VPN-användning skyddad från att spåras eller blockera. Du undgår Deep Packet Inspection och brandväggar som vissa tjänster och länder sätter upp. Stealth VPN maskerar VPN-trafik så att den ser ut som normal webbtrafik och håller din VPN-användning helt dold. TorGuard har No Log Policy vilket innebär att de aldrig sparar information om din anslutning och kan därför inte ge den till någon annan.

TorGuard har världens mest avancerade kryptering och protokoll. De använder AES-256-kryptering med SHA-512 – tillsammans med protokoll som OpenVPN, SSTP och SSH. TorGuards krypterings- och säkerhetsprotokoll driver VPN-säkerhet in i framtiden.

Kostnad

Torguard kostar $9.90 / månad eller $59.90 / år – Men endast $5.45 / mån eller $29.95 / år med rabattkoden TORVPN50. Det är en av anledningarna till att jag valt TorGuard då detta erbjudande ger dig en VPN tjänst rankad som en av top 15 i världen till ett oslagbart pris just nu.

Erbjudande

Tyckte du om denna artikel? Dela den med familj och vänner 🙂

Mikael
Kontakt

Lämna ett svar