Är kryptovaluta en bra investering 2019?

Är kryptovaluta en bra investering 2019?

1 min läsning

Bitcoin – den första kryptovalutan, var ursprungligen utformad för att fungera som ett decentraliserat digitalt betalningsnät. Sedan starten har den upplevt en betydande värdeökning och erbjudit enorm avkastning till sina tidiga investerare. Sedan den digitala valutan skapades, cirka tio år sedan, har det varit den överlägset bästa investeringen och har ökat i värde över 90 procent av tiden.

Är kryptovaluta en otrygg investering?

De stora svängningarna på Bitcoin skapar naturligtvis en osäkerhet för investering. Därför anser jag att det är viktigt att se bredare på vad som har utvecklat sig sen den stora uppgången och nergången av Bitcoin som skedde i slutet på 2017 och i början av 2018. De flertal andra kryptovalutor som också har funnits med en längre tid har specifika användningsområden. Ett exempel är Ripple (XRP). Det är en kryptovaluta med målsättning att skapa billigare transaktioner för befintliga banker. I nuläget har företaget som utvecklat Ripple avtal med mer än 250 banker världen över och därmed blir den kryptovalutan en del i vårt samhälle samt fyller en funktion som många befintliga banker nu valt att ansluta sig till. Många säger att de kryptovalutorna som lyckas skapa en brygga mellan vårt nuvarande system och kryptovärlden kommer att bli den som blir mest populär.

Summering

Bitcoin har tillsammans med andra kryptovalutor förvandlats till en ny investering- och tillgångsklass som fler människor och även institutioner investerar i som en del av deras portfölj. I nuläget har enbart Bitcoin överträffat aktier, obligationer, fonder och till och med fastigheter. Sedan januari 2019 har Bitcoinpriset just nu ökat med mer än 125%. Enligt vad många anser är det bara en fråga om tid innan Bitcoin-värdet överstiger dess tidigare värde på 20 000 dollar som uppnåddes i december 2017. Men Bitcoin är bara en av många kryptovalutor som har en mycket lovande framtid. Det är alltid rekommenderat att ta reda på mer och inte lägga alla ägg i samma korg. Idag finns det över 2000 kryptovalutor, men hur ska du välja?

Ska jag investera?

Du kanske vill överväga att investera i digitala tillgångar som kryptovalutor. Långsiktiga investering i kryptovalutor är ett nytt och spännande sätt att fördela din traditionella investeringsportfölj och få stora fördelar. Många nya investerare väljer att hålla sig borta från kryptovaluta eftersom de inte förstår tekniken bakom den. Om du vill investera i möjligheterna som kryptovalutor erbjuder men känner dig otrygg är det viktigt att få bra och pålitlig information från en säker källa. Tyvärr finns det många som luras eftersom att marknaden är ny och regelverk håller på att byggas upp. Det är därför klokt att utbilda dig för att undvika dyra misstag.

Kryptoklubben

Det finns företag i Sverige som erbjuder bra och heltäckande information och utbildning inom detta område. Det kan dock vara svårt att veta var vi ska vända oss men ett företag som jag har goda erfarenheter av heter Din Kryptoklubb.

Vad erbjuder Kryptoklubben?

Kryptoklubben erbjuder information, utbildning och har erfarna investerare i kryptovaluta med 18 års erfarenhet inom flertal investeringsklasser. Investment Mastery Ltd är företaget med huvudkontor i London som nu med Svenska partners erbjuder allt på Svenska. Deras vision är att ge den vanliga människan (som du och jag) kunskap till att investera själv med beprövade strategier genom att endast lägga runt 20 minuter per dag. Du får dessutom tillgång till obegränsat med 1-1 coaching vilket gör att man får hjälp med allt som man behöver. De gör löpande analyser av marknaden och erbjuder online utbildning, webinarer, uppdateringar på de senaste möjligheterna, du får ta del av de erfarna investerarnas analyser och mycket mer.

De erbjuder simpla strategier som du kan följa genom att endast lägga 20 minuter per dag. Det tar lite mer tid till en början men när man väl kommit igång så räcker 20 minuter. De lägger dessutom ut olika möjligheter i stort sett varje dag via Telegram som man med enkelhet kan följa.

Delta gratis på nästa webinar med Din Kryptoklubb online

Kryptoklubbens möten sker online och du kan enkelt delta via din dator / platta var du än är.


Trovärdighet

Det som gör att jag tror på detta företag är de är helt transparenta och inte lovar någonting som de inte kan stå för. Många företag presenterar lösningar och även med garanti för vinster. Det låter otroligt bra och det kanske är för bra för att vara sant vilket tyvärr ofta är verkligheten.

Vad är Kryptovaluta och var började allting?

Lyssna på Kryptoklubben förklaring

Vill du veta hur du kan investera i kryptovaluta med minimala risker och bra vinst?

Vill du veta mer om Kryptovaluta?  – Läs vidare

Kanske är det fortfarande förvirrande. Ska du investera i kryptovaluta? Här kommer jag att avslöja de främsta anledningarna till att du borde gå med i världen av investeringar i kryptovaluta.

Blockkedjans teknik har stor potential att etablera sig som framtida teknik. Många tror att det är uppfinningen i mänsklig historia som kommer att omforma världsekonomin. På grund av den höga nivån av säkerhet och anpassningsförmåga har blockkedjan fått övergripande adoptioner snabbt över hela världen. Kraftfulla funktioner i Blockkedjans teknik har skapat digitala tillgångar och smarta kontrakt.

Kryptovaluta är ett mycket bra exempel. Blockkedjan utgör i kärnan i kryptovalutans betalningsnätverk. Därför kan investeringar i kryptovaluta vara ett bra beslut för att placera dina pengar i framtida teknik. Alla nya teknologier med ett stort antal applikationer kommer att växa. Denna tillväxt kan maximerar potentialen för hög avkastning på lång sikt.

Kryptovaluta som betalningssätt

Den primära funktionen för kryptovalutor är att möjliggöra gränslösa transaktioner mellan människor utan att det behövs någon tredje part, t.ex. bank, för att upprätthålla en hög grad av integritet och säkerhet för din pengar. Dessa egenskaper skapar tydliga förutsättningar för att kryptovaluta kommer att används för dagliga transaktioner, precis som andra nuvarande former av betalning som t.ex. VISA och Mastercard.

Framtid

Vi kan förvänta oss att kryptovaluta kommer att bli en global form av digital betalning inom en snar framtid. Det är högst sannolikt att vi kommer att kunna använda kryptovaluta för små transaktioner och samtidigt accepterat och tillgängligt över banker, säljare och bankomater. Det låter konstig med bankomater, eller hur? Men faktum är att om du åker över till Danmark så kan du ta ut Danska sedlar i en bankomat för Bitcoin. Alla dessa faktorer kommer att ge ytterligare impulser till adoptionen av och därmed få sitt värde att växa.

Tycker du att den här artikeln var intressant och vill veta mer om hur man investerar i kryptovaluta? Skriv din fråga eller kommentar så får du respons direkt.


Ansvarsfriskrivning: Innehållet som presenteras i denna artikel är inte finansiell rådgivning. Det är viktigt att du gör din egen undersökning innan du tar beslut för att investera. Informationen som presenteras är endast till för illustrativa ändamål i syfte att utbilda.

Tyckte du om denna artikel? Dela den med din vänner 🙂

Mikael
Kontakt

Lämna ett svar