Ta betalt med Kryptovaluta – Tjäna pengar på Kryptovaluta 2019 – Del 4

Ta betalt med Kryptovaluta – Tjäna pengar på Kryptovaluta 2019 – Del 4

Ett annat sätt att tjäna kryptor är att acceptera dem i utbyte mot dina produkter eller tjänster om du är en företagare.

Betalningslösningar

Som företagare har du tillgång till många färdiga lösningar för att acceptera kryptovaluta som betalning samtidigt som företaget kan välja att få betalt direkt i Fiat valuta som t.ex. Euro eller Dollar. Detta är en ny form av betalning och du bör vara väl informerad och initialt begränsa försäljningen via kryptovaluta till en mindre del av företagets likviditet för att se hur er kundkrets tar emot detta sätt att betala er. Det som talar för att du skall vara tidigt med på denna möjlighet är de stora vinster som många investerare har gjort inom kryptovaluta. Det innebär att likviditeten och köpkraften är stor.

I dag finns det betalningslösningar som fungerar smärtfritt. Om du är företagare och vill veta vilka möjligheter som finns för ditt företag kan du kontakta mig direkt via denna länk (Telegram)

Coinpayments

CoinPayments är, som namnet antyder, ett korrekt betalningsverktyg och erbjuder några intressanta funktioner för betalningsbehandling. Här är några av dessa:

  • Automatiska växling: För vissa valutor (€, $ är de som ger dig fördelarna i dagsläget) stöder CoinPayments automatisk konvertering till ert bankkonto, vilket sparar tid och avgifter samt minimerad bokföring.
  • Smidig integrering online för din e-handelsbuitk
  • Säkerhet: Det är enkelt att säkra dina pengar på Coinpayments genom att ställa in en tid innan du spenderar dem. Coinpayments placerar då dina kryptovalutor i ”cold storage” som då är bortkopplad från internet med maximal säkerhet.
  • AirDrops: CoinPayments tillhandahåller så kallade Airdrops vilket innebär att om du äger kryptovalutor så kan du få ytterligare av vissa kryptovalutor genom att företaget bakom vissa valutor delar ut gratis coins till de som äger den / de i proportion till av nya coins och tokens till användarna så att alla gynnas.
  • Mobilappar: CoinPayments mobilappar för både iOS och Android på plats genom vilka man kan komma åt sitt konto, acceptera betalningar personligen och konvertera coins var som helst.
  • Denna lista skulle kunna göras lång. Det är tydligt att företag som vill vara i framsteget bör titta på en lösning som t.ex. Coinpayments

Vill du ha hjälp att komma igång och kunna ta betalt med kryptovaluta?

Jag kan presentera de möjligheter som finns och ge er den informationen som behövs för att ta ett beslut angående vilken betalningslösning som passar ditt företag inom detta lukrativa område.

Blogga för Kryptovaluta

TJÄNA PENGAR PÅ KRYPTOVALUTA DEL 5

Tjäna pengar på Kryptovaluta är roligt 🙂

Tyckte du om artikeln? Dela den med familj och vänner.

Mikael
Kontakt

Lämna ett svar