Bitnordex – Framtidens Exchange

Bitnordex – Framtidens Exchange

Bitnordex

Bitnordex är en kryptobörs (Exchange) som erbjuder köp av Bitcoin och mer än 300 andra kryptovalutor. Du kan göra dina köp med SEK, EUR och många andra fiat-valutor. Bitnordex har genom avtal med Huobi lanserat den första nordiska reglerade kryptobörsen och erbjuder ett stort utbud av möjligheter.

Fakta

  • Erbjuder många sätt att för att ta ut och sätt in svenska kronor eller Euro som till exempel VISA/Mastercard och banköverföring
  • Bitnordex finns på svenska samt många andra språk
  • På Bitnordex kan du köpa och sälja mer än 300 olika kryptovalutor
  • Göra uttag och insättningar till din bank
  • Värdsledande säkerhet med Huobi som partner, Huobi är en av Kinas största kryptobörser och en av de få som inte har haft intrång (hackers) tack vare hög säkerhet
  • Delad handelsvolym med Huobi garanterar hög likviditet
  • Bitnordex är godkänd och reglerad enligt EU:s lagar, har fullständiga krypto-fiat-licenser, OTC och säkerhetstokenlicens samt licens för Krypto-Plånbok. Godkänd både för enskilda och institutionella handlare.
  • Handla med margin, leverage trading
  • OTC som står för Over The Counter Trading vilket innebär att de kopplar ihop köpare och säljare för direkthandel mellan parterna med svenska kronor och SWISH för betalning.

Köpa Bitcoin och andra valutor på Bitnordex

Efter insättning av pengar kan du omedelbart köpa Bitcoin samt mer än 300 andra kryptovalutor som Bitnordex erbjuder. Om du tänker behålla dina Bitcoin eller andra kryptovalutor en längre tid utan att sälja rekommenderar jag alltid att lagra dina kryptovalutor med högsta säkerheten i en hårdvaruplånbok som till exempel Ledger Nano X

Avgifter

Bitnordex tar inga avgifter för överföring av svenska kronor eller andra fiat-pengar som Euro. När du köper Bitcoin eller andra kryptovalutor med SEK, EUR eller andra fiat-pengar är avgifter 0.7% av totala köpsumman. Avgifter för handel krypto – krypto (till exempel BTC – ETH) är alltid 0.2% av den totala köpsumman.

Sälja Bitcoin och andra valutor på Bitnordex

Du enkelt sälja dina Bitcoin direkt till EUR och sen överföra de till ditt bankkonto. Snabbt, smidigt samt reglerad enligt gällande regelverk inom EU.

Användarvänlighet

Bitnordex är den första kryptobörsen som har det svenska språket tillgängligt. Gränssnittet är tydligt och underlättar handel som komplementeras med bra information för det valutapar du valt. Kryptobörsen erbjuder också handel med hävstång, peer-to-peer handel genom att para ihop säljare och köpare direkt. Du kan också skapa underkonton till ditt huvudkonto för att föredela ditt kapital och lättare hålla isär dina investeringar. På det sättet kan du enkelt fördela hur mycket pengar du har för handel (trading) och mer långsiktiga inveteringarutan att behöva använda flera olika exchanger.

Köpa andra kryptovalutor?

Bitnordex erbjuder mer än 400 olika kryptovalutor som ger dig friheten att köpa alla de kryptovalutor du vill på en plats.

Bitnordex ger dig alla möjligheter på en och samma plattform.

Bitnordex är en intressant kryptobörs då deras utbud av tjänster vanligtvis inte finns tillgängliga på samma exchange. Smidigheten uttag och insättningar, Svenska som tillängligt språk öppnar upp för många fler som vill ta del av denna marknad. Bitnordex samarbetar med Huobi som är en av världens största exchanger med miljarder USD i handelsvolym per dygn. Huobi har inte blivit hackad och säkerställer säkerheten med sin teknik och erfarenhet. Tack vare kopplingen till Huobi kan Bitnordex också omedelbart erbjuda hög likviditet och handelsvolym.

Varför Bitnordex?

Efter en lång karriär som erfaren trader fann jag mig ofta tvungen att byta plattform för att kunna få den funktionalitet som behövs. Tanken på en exchange som kunde erbjuda ett komplett utbud av funktionalitet hade börjar spira. Nu har min vision förverkligats och Bitnordex är nu öppen för handel. 

Peter Parviz – CEO Bitnordex

Bitnordex – utbud och möjligheter

Besök Bitnordex och skapa ditt konto för att läsa mer och ta del av deras utbud och möjligheter.

Mikael
Kontakt

Lämna ett svar