Blogga – Tjäna pengar på Kryptovaluta 2019 – Del 5

Blogga – Tjäna pengar på Kryptovaluta 2019 – Del 5

Du kan tjäna pengar genom att blogga och skriva på webbplatser som betalar dig i kryptovaluta om ditt innehåll uppskattas av läsarna. Om du redan vet att ditt innehåll är värdefullt kan du direkt tjäna pengar på innehållet genom att ta betalt i kryptovaluta för att ge fullständig åtkomst till innehållet till respektive läsare.

Företag som betalar dig med kryptovaluta

Samt många fler inom detta område.

Tänk på att alltid förvara dina kryptovalutor med högsta säkerhet i en hårdvaruplånbok

Starta din egen blogg?

Absolut! Är du intresserad av att tjäna pengar genom att skriva inom detta område? Då kan det vara en bra idé att starta din egen hemsida / blogg för att bygga den som du vill. Kryptobladet är byggt med WordPress och som vi alla känner till är långsamma sidor tråkigt. Men 🙂 Det finns ett webbhotell som har specialiserat sig på optimering av wordpress och lyckats. Bästa hastigheten i jämnförelse med många andra webhotell tack vare specialbyggd optimering för wordpress på deras servrar.

Det som också gjorde mitt var lättare är deras fantastiska support. Min första kontakt var vid flytt av Kryptobladet till Sitegound. Problem uppstod och det var riktigt knepigt. När jag startade deras chat fick jag mycket snabbt svar och fullständig hjälp med allt jag behövde utan att behöva få något meddelande i chatten om att ”uppgradera” för att ”lösa” problemet.

Ett av de vanligaste knepen som webbhotell använder är att sälja en JÄTTEBILLIG tjänst. När du sen frågar varför det går långsamt så får du svaret att du ”behöver en snabbare tjänst för din sida som du kan uppgradera till här…” uppgradera (betala mer) är lösningen. Sitegound erbjuder uppgraderingar men pushar inte dig att köpa.

Day Trading med Kryptovlauta

.TJÄNA PENGAR PÅ KRYPTOVALUTA DEL 6

Tjäna pengar på Kryptovaluta är roligt 🙂

Tyckte du om artikeln? Dela den med familj och vänner.

Mikael
Kontakt

Lämna ett svar