Kryptoklubben

Det finns företag i Sverige som erbjuder information och utbildning inom detta område. Det kan dock vara svårt att veta var vi ska vända oss men ett företag som jag har goda erfarenheter av heter Din Kryptoklubb.

Vad erbjuder Kryptoklubben?

Kryptoklubben erbjuder information, utbildning och har erfarna investerare i kryptovaluta med 18 års erfarenhet inom flertal investeringsklasser. Investment Mastery Ltd är företaget med huvudkontor i London som nu med Svenska partners erbjuder allt på Svenska. Deras vision är att ge den vanliga människan (som du och jag) kunskap till att investera själv med beprövade strategier genom att endast lägga runt 20 minuter per dag. Du får dessutom tillgång till obegränsat med 1-1 coaching vilket gör att man får hjälp med allt som man behöver. De gör löpande analyser av marknaden och erbjuder online utbildning, webinarer, uppdateringar på de senaste möjligheterna, du får ta del av de erfarna investerarnas analyser och mycket mer.

Strategi

De erbjuder simpla strategier som du kan följa genom att endast lägga 20 minuter per dag. Det tar lite mer tid till en början men när man väl kommit igång så räcker 20 minuter. De lägger dessutom ut olika möjligheter i stort sett varje dag via Telegram som man med enkelhet kan följa.

Jag var intresserad av kryptovaluta och tekniken bakom som kallas blockkedjan. Men jag kände mig inte trygg att börja investera.

När jag hade varit med i Din Kryptoklubb ungefär 2 månader och lärde mig deras sätt att investera kunde jag börja investera med självförtroende att jag kommer att kunna investera bra.

Delta gratis på nästa webinar med Kryptoklubben online

OBS! Begränsat antal platser.

Mikael
Kontakt