Låna ut Kryptovaluta – Tjäna pengar på Kryptovaluta 2019 Del 8

Låna ut Kryptovaluta – Tjäna pengar på Kryptovaluta 2019 Del 8

Efter det populära ordspråket “Du borde sätta dina pengar på jobbet” är det ett annat sätt att tjäna pengar i kryptosfären. Om du redan äger och bara sparar Bitcoin eller Ethereum som också kallas HODLing inom kryptvärlden kan du sätta dina pengar i jobb och tjäna lite vinst på det genom att låna ut. Det finns många peer-to-peer Bitcoin utlåningsplattformar som gör att du kan göra detta samtidigt som du ger en anständig 12% -18% avkastning på din investering i form av Bitcoins.

Låna ut Kryptovaluta genom ett företag som t.ex. Bitbond

Bitbond är ett exempel på den nya tiden system för att låna ut dina kryptovalutor och tjäna pengar.

Bitbond är en internationell peer-to-peer utlåningsplattform för småföretagslån. Grundades 2013 och Bitbond var en av de första plattformarna för utlåning av kryptovaluta som riktar sig åt att hjälpa småföretagare att få tillgång till överkomlig finansiering.

Bitbond använder blockkedjan för att ansluta kreditvärdiga låntagare till detaljhandels- och institutionella investerare. Plattformen erbjuder finansiering med krav att du måste registrera dig och fylla i en online-ansökan.

Möjlighet

Bitbond har minst 9% avkastning / ränta på lån. Investerare kan dock förvänta sig en genomsnittlig avkastning på tio procent per år. Du kommer dock att debiteras en startavgift på upp till tre procent för en låneansökan.

Webbplatsen gör det möjligt för företag som har varit aktiva i minst ett år att njuta av låga räntor. Dessutom kan du länka dina företagskonton till plattformen och förbättra din kreditvärdighet. Trovärdigheten för Bitbond är hög då de funnits med länge och visat sig fungera bra.

Noggrannhet

Var dock försiktig om du vill satsa på denna möjlighet. Detta område är än så länge relativt oreglerat så välj det företag du lånar ut genom samt till vem du lånar dina Bitcoin till noggrant och följ strikt plattformspolicyn för att du ska få dina avkastningar. Långsamma, men stabila, mer reglerade investerare gör goda vinster genom denna metod.

Mining av Kryptovalutor

TJÄNA PENGAR PÅ KRYPTOVALUTA DEL 9

Tjäna pengar på Kryptovaluta är roligt 🙂

Tyckte du om artikeln? Dela den med familj och vänner.

Mikael
Kontakt

Lämna ett svar