Säkra dina coins med Ledger Nano X 2019

Säkra dina coins med Ledger Nano X 2019

By keeping your crypto assets on an exchange, you are entrusting a third party with these private keys and mandating them to serve as a safeguard.”
E. Larcheveque, Executive Chairman at Ledger

Ledger Nano X

Hur förvarar vi våra kryptovalutor säkert? När vi har våra kryptovalutor på en Exchange är vi beroende av deras säkerhet för att skydda våra investeringar. Hackning av Exchanger är tyvärr ingen nyhet utan har förekommit relativt ofta

Säkerhet

En mycket viktig fråga i dagsläget då det i slutändan är du som äger kryptovaluta som ansvar för säkerheten.

Ledger Nano X är en hårdvaruplånbok vilket är ett av det säkraste sätten att förvara dina kryptovalutor. Den är lätt att komma igång med även för dig som vill börja köpa kryptovalutor.

När jag personligen köpte och testade Ledger Nano X blev jag lite förälskad 🙂 Enkelheten utan sladd och full funktionalitet direkt i mobiltelefonen med lika hög säkerhet. Kan det bli bättre?

Ledger Nano X har större och mer tydliga knappar för att öppna upp med låskoden samt bekräfta transaktioner.

Vid tester att installera och avinstallera appar för olika kryptovalutor via telefonen och deras app Ledger Live var det på utan minsta bekymmer via en äldre iPhone.

Plus att du nu kan ha upp till ca 100 valutor samtidigt på Ledger Nano X

Köp den Nya Ledger Nano X (1239 kr) eller Ledger Nano S (619 kr)

Innan vi går in på lite mer detaljer, låt oss gå över vad som gör att Ledger Nano X och Ledger Nano är bra för alla som investerar i kryptovalutor.

Kan jag lagra flera olika kryptovalutor?

Investerare i Kryptovaluta som vill ha det enklaste och billigaste sättet att säkra många olika kryptovalutor kan med enkelhet använda Ledger Nano X. Det är den senaste modellen från Ledger som hanterar upp till 100 olika valutor. Nu kan du som investerare eller nybörjare enkelt säkra dina coins från hacker.

Vad är en hårdvaruplånbok?

Det finns olika typer av hårdvara som plånböcker för Kryptovaluta som t.ex. Keepkey , TREZOR och Ledger Nano X och S

Innan vi gräver in i Ledger Nano S och Ledger Nano X gör jag en kort uppdatering om vad en hårdvara plånbok gör: Hårdvaruplånböcker är säkra, offline-enheter. De lagrar din Kryptovaluta offline så att du inte kan hackas. Tänk på en hårdvara är som ditt bankkonto. En mobil plånbok – en som du kan installera på din smartphone – är mer som din plånbok som du har pengar i. Hårdvaruplånboken används för att säkra dina investeringar och rekommenderas även för mindre belopp. Ett bra verktyg för investerare i kryptovaluta som är ansvariga för att säkra sina egna medel. Och om du letar efter säker ”bank” är eller ett av de enklaste och billigaste sätten.

Åsikter om Ledger Nano

Legendarisk Bitcoin författare, utvecklare och talare Andreas Antonopoulos anser att hårdvara plånböcker är den bästa lagringslösningen för den genomsnittliga personen: Det finns mer komplexa lösningar, men om du inte är en topp av linjens utvecklare är det mer sannolikt att förlora pengar av misstag än faktiskt hackas. eller samt andra hårdvaruplånbok som förenklar säkerheten för dig. För investerare i kryptovaluta som investerar i flera olika mynt är eller ett bra som hårdvara-plånbok.

Vilka mynt stöder Ledger Nano?

Detta är endast ett litet urval som Ledger Nano stödjer. Utvecklingen av Ledger Nano har exploderat då efterfrågan är enorm och de lägger till stöd för nya coins löpande.

Du kan gå in på Ledger Nanos hemsida och titta på den kompletta listan om du vill

stöder fler mynt än sina två konkurrenter: och .
Eftersom jag får många förfrågningar: Ja, och stöder Ripple (XRP)

Företaget Ledger

Ledger har skapat hårdvara för Bitcoin-säkerhet sedan 2014. Sedan dess har den fått över 85 miljoner dollar i finansiering från några av världens främsta investerare. Den senaste höjningen var för 75 miljoner dollar i januari 2018. Enligt Ledgers hemsida har de sålt över 1 000 000 Ledger Nano S-enheter och har kunder i över 165 länder:

Ägare av kryptovalutor prisar som just nu är prissatt till 619 kr. Detta inkluderar även gratis frakt till nästan alla länder. prislapp på 619 kr är den billigaste bland de tre hårdvaraplånböckerna med skärmar. Se till att du aldrig köper en eller alternativt någon annan hårdvara plånbok från eBay. Köp bara direkt från . Det har tyvärr förekommit scams med falska Ledger Nano och människor har blivit bestula på sina coins.

Ledger Nano har en display, precis som andra hårdvaraplånböcker (som KeepKey eller )

Vad tycker du om ? Har du testat TREZOR eller KeepKey? 

Bidra gärna med din åsikt genom en kommentar 

Kontakt

Mikael

Mikael Lindbäck är grundare av Kryptobladet. Ingenjören med brinnande intresse för Kryptovaluta & Blockkedjan. Mikael verkar också som föreläsare, utbildare och rådgivare för företag som vill ta steget in i den senaste tekniska och finansiella utvecklingen. Mikael Telegram
Mikael
Kontakt

Latest posts by Mikael (see all)

Lämna ett svar