Mining av Kryptovalutor – Tjäna pengar på Kryptovalutor 2019 Del 9

Mining av Kryptovalutor – Tjäna pengar på Kryptovalutor 2019 Del 9

Mining av kryptovaluta är ett annat bra sätt att tjäna pengar på i kryptosfären. Det här alternativet verkar dock inte vara tillräckligt lukrativt i förhållade till insats och därför det är den sist på listan.

Fungerar mining i dag?

Men det betyder inte att den här metoden inte fungerar. Visst, om du är redo att göra initiala investeringar för att köpa gruvutrustning som ASIC och GPU plus den extra stödjande hårdvaran.

För att framgångsrikt kunna vinna och tjäna från kryptovalutor bör du ha tillgång till billig el för att driva denna utrustning tillsammans med den teknisk know-how för hur man ska ta hand om programvara och hårdvara för utvinningsprodukter.

Dessa dagar har mining blivit en mycket konkurrenskraftig uppgift som kräver en stor inledande investering till att börja med eller alternativt att gå med i ett företag som minar coins åt alla som är med men med relativt liten vinst i dagsläget. Därför är jag inte är särskilt intresserade av denna metod.


Tjäna pengar på Kryptovaluta är roligt 🙂

Tyckte du om artikeln? Dela den med familj och vänner.

Kontakt

Mikael

Mikael Lindbäck är grundare av Kryptobladet. Ingenjören med brinnande intresse för Kryptovaluta & Blockkedjan. Mikael verkar också som föreläsare, utbildare och rådgivare för företag som vill ta steget in i den senaste tekniska och finansiella utvecklingen. Mikael Telegram
Mikael
Kontakt

Latest posts by Mikael (see all)

Lämna ett svar