Vilka vi är

Kryptobladet är en fristående tidning online som skriver om dagens utveckling inom kryptovalutor, blockkedjan och teknik. Vi består av frivilliga skribenter som är passionerade inom detta område. Vi är baserade på olika platser i Sverige och världen. Tillsammans skapar vi en community med likasinnande entreprenörer som driver denna bransch till ökad förståelse och adaption av ny teknik inom finans och blockkedjans användningsområden.

Målsättning

Kryptobladet siktar i första hand på att vägleda människor och företag till ökad förståelse och insikt i kryptovaluta och blockkedjan. Kryptobladets grundare, Mikael Lindbäck, erbjuder föreläsningar och utbildningar. Det tar ditt företag och dig som person till nästa nivå för att kunna genomföra de investeringar du önskar. Trygghet och kunskap genom Kryptobladet samt deras samarbetspartners som erbjuder bra tjänster för att lyckas inom detta område.

Vad erbjuder Kryptobladet?

  • Föreläsningar live online
  • Utbildningar live online
  • Färdiga betallösningar för ditt företag
  • Du får de bästa tipsen och informationen inom kryptovaluta och blockkedjan
  • Mikael Lindbäck är tillgänglig för konsulterande rådgivning för att skapa den bästa lösningen för dig och ditt företag.
  • Det du behöver för att lära dig investeringar inom kryptovaluta och blockkedjan

Ansvarig utgivarare

Mikael Lindbäck är chefredaktör och ansvarig för innehåller på Kryptobladet.

Kontakt

Du kan enkelt kontakta oss via vårt kontaktformulär

Telefon: +46 (0)40 643 48 63

Telegram: https://t.me/makeitwithmikael